Bombay IPA er brygget siden Nørrebro Bryghus' åbning i 2003. Under det
oprindelige navn 'Bombay Pale Ale', var den orindeligt brygget som en
traditionel britisk IPA udelukkende på engelske malte og humler. Siden er denne
klassiker blevet omdøbt til Bombay IPA og samtidig blevet moderniseret med
en lettere maltblanding og smagssætning med amerikanske aromahumler.
MALTS / Pilsner malt,
Munich malt
HOPS / Simcoe, Cascade
UDSEENDE / Dybt gylden,
ufiltreret og lyst cremefarvet skum
DUFT / Tydeligt humlet
aroma med kompleks
krydring og klare
citrusnoter med en let
maltkarakter i baggrunden
SMAG OG MUNDFYLDE /
Meget fyldig, halvtør og
afrundet smag båret af både
frugtig humlekarakter og
dyb maltbund. Markant,
men balanceret bitterhed.
Lang, kompleks eftersmag
med både malt og humle
FOOD MATCH / Bombay IPA
er ideel til asiatisk og
mexicansk mad, kraftige
retter med svinekød,
smagfulde fyldige salater og
tørre, smagsrige oste
HELHED / En renfærdig,
harmonisk og letdrikkelig
IPA af west coast typen
med en kompleks
krydring og klare citrus
noter